Dupa mai multe restructurari si taieri de cheltuieli Research In Motion vede luminita de la capatul tunelului: un milion de terminale Z10 au reusit sa aduca mai multe zeci de milioane, profitul pe ultimele trei luni fiind mai mare cu 9 milioane fata de trimestrul anterior. Cele 98 de milioane de dolari sunt departe, insa, de profitul realizat in aceeasi perioada a anului precedent: 125 de milioane. Numarul de utilizatori ale serviciilor BlackBerry a scazut si el: de la 79 la 76 de milioane.

"Prin lansarea lui Z10 mi-am aratat devotamentul fata de companie. Thorsten Heins, CEO-ul nostru, si echipa condusa de el au facut treaba buna, milionul de terminale vandute in ultima luna fiind dovada cea mai clara", a spus Mike Lazaridis, fondatorul companiei Research In Motion.
Africa este cea mai profitabila piata pentru canadieni. In precedentul an fiscal cifra de afaceri a ajuns la 1,2 miliarde de dolari (in scadere de la 4,5 milioane cu un an inainte), cu mult peste cele 587 de milioane de dolari obtinute in America de Nord, a doua piata pentru Research In Motion.