vineri, 29 martie 2013

HTC One nu poate fi reparat acasa


,,One” sau unu din 10 este nota pe care a primit-o  in momentul in care cei de la iFixit i-au clasificat usurinta de reparare.
HTC One Ifixit
Cu un design ultra compact si o calitate a constructiei de invidiat, foarte multi au afirmat ca  decat . Aceleasi complimente nu pot fi facute insa si vizavi de abilitatea unui utilizator priceput de a-l repara in confortul caminului.
Ca de fiecare data, la scurt timp dupa ce un gadget de ultima generatie este diponibil in magazin, cei de la iFixit il achizitioneaza si-l demonteaza asemeni unui puzzle. Cu toate ca nu se gaseste foarte usor de cumparat, HTC One nu este o exceptie de la aceasta regula.
Fara nici un fel de suruburi pe exterior, din prima secunda a devenit evident ca partea de dezasamblare va fi una agresiva. S-au folosit spacluri, pompe de caldura, ventuze si multe alte dispozitive in incercarea de a-l demonta fara urme evidente. Din cate se pare, este din pacate imposibil sa poti ajunge cu usurinta la baterie, de exemplu. Dupa ce ai indepartat ecranul prin intermediul unei ventuze, e interesant de observat preponderenta unei folii similare cu cea de aluminiu pe toate componentele importante. Placile si restul subansamblelor sunt aproape exclusiv lipite intre ele, cu toate acestea, exista doua suruburi al caror scop este legat de fixarea bateriei de 2300 mAh si a cablului dintre acumulator si placa de baza.
Cu alte cuvinte, mi-as fi dorit materialul mai degraba acesta sa fie un test al abilitatilor de asamblare decat al celor distructive. Atata timp cat este imposibil sa mai faci la loc un HTC One, este inutil sa-l desfaci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu