Imagini cu Windows Blue, urmatoarea versiune a sistemului de operare de la Microsoft, a aparut pe Internet in aceeasi zi in care CEO-ul companiei, Steve Ballmer, a implinit 57 de ani. Este vorba despre Build 9364, care a fost compilat pe 15 martie si a fost disponibil pe site-urile de file sharing. Acesta include o parte dintre schimbarile pe care Microsoft le pregateste pentru update-ul lui Windows 8.
Engadget a postat primul filmulet care arata cum incepe procesul de instalare intr-o masina virtuala si cum arata noile feature-uri ale sistemului de operare:

Mai multe capturi de ecran au aparut pe Winforum si arata ca Microsoft a gandit o interfata cu casute putin diferite, care pot avea dimensiuni foarte mici. Exista si un control mai bun asupra optiunii prin care iti poti personaliza culoarea de fundal.
Pentru cei cu ecrane touch, exista posibilitatea de a misca degetul in sus, in partea de jos a ecranului, pentru a vedea lista de aplicatii.
Eficienta utilizatorilor ar trebui sa creasca, cu noile update-uri. Va exista un mod de vizualizare side-by-side pentru pana la 4 aplicatii, va fi si un buton de Share pe bara laterala, iar Internet Explorer 11 vine la pachet.
Un nou filmulet aparut pe Internet si contine detalii suplimentare: