luni, 25 martie 2013

BlackBerry 10 ajunge pe smartphone-urile cu iOS si Android


BlackBerry 10 va ajunge pe ecranele smartphoneurilor cu iOS si Android intr-o incercare de promovare a noului sistem de operare.
BlackBerry 10
Daca va inchipuiti ca vorbim despre iPhone-uri sau Galaxy S 3-uri care vor rula BlackBerry 10, acest lucru este momentan imposibil. Cei de la RIM au pus la cale o campanie publicitara bazata pe spoturi fullscreen care ar urma sa fie afisate pe ecranele telefoanelor iOS si Android. Practic utilizatorii vor vedea cum sistemul lor de operare “se transforma” in BlackBerry 10 si le vor fi demonstrate cateva functii cheie ale acestui sistem de operare.
Mai mult decat atat unele spoturi vor avea caracter interactiv, utilizatorii fiind invitati sa completeze anumite task-uri care sa le prezinte eficienta functiilor (de exemplu viteza si acuratetea tastaturii) din BlackBerry 10. Acelasi sistem de “real-time marketing” va fi utilizat si pentru publicitatea online vazuta de utilizatorii de desktop-uri cand vor intra pe site-uri precum The Guardian sau The New York Times.
BlackBerry Z10
Nu stiu in ce masura vor fi targetati si utilizatorii din Romania, dar asta nu este neaparat un lucru rau, pentru ca nu cred ca e vreo mare bucurie sa te trezesti ca telefonul tau Android o ia razna si se transforma pentru cateva momente in BlackBerry Z10. As fi curios sa vad rezultatele unei asemenea campanii si daca va reusi BlackBerry sa creasca notorietatea noului sistem de operare sau doar sa enerveze utilizatorii de iOS si Android.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu