vineri, 1 martie 2013

Tomb Raider – Reborn Trailer


Aproape fiecare titlu major apărut în ultima vreme a trecut, la un moment dat, printr-o situaţie mai puţin obişnuită, poate chiar stânjenitoare, de cele mai multe ori cauzată de echipa de marketing angajată să promoveze respectivul produs. Campanii publicitare fără legătură cu subiectul jocului, spoturi TV penibile, le-am cam văzut pe toate. Ei bine, acum a venit rândul noului Tomb Raider să intre în această nefericită "horă".
Ideea măreaţă a celor de la Square Enix a fost să filmeze diferite persoane în timp ce acestea povestesc cum seidentifică cu eroina principală Lara Croft. Bineînţeles, e vorba de oameni care n-au pus şi nu vor pune niciodată mână pe acest joc, fapt evidenţiat şi de patosul exagerat cu care îşi interpretează replicile.
Cu noul Tomb Raider, cei de la Crystal Dynamics doresc să relateze povestea originilor eroinei Lara Croft. Aceasta este doar o tânără ieşită de pe băncile şcolii, nevoită să se îmbarce pe Endurance, nava căpitanului Conrad Roth. Din nefericire, vaporul se scufundă în mijlocul unei furtuni, eroina trezindu-se pe o insulă misterioasă, alături de epavele multor alte nave, din diferite perioade ale istoriei.
Tomb Raider va fi lansat pe 5 martie 2013, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.
Tomb Raider

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu