joi, 21 martie 2013

Stinky Footboard: un nou tip de controller de gaming


Pentru ca niciodata nu vei fi suficient de rapid intr-un joc pe computer, Stinky Footboard iti permite sa-ti folosesti si picioarele pentru gaming.
stinky Footboard game controller
 precum Stinky Footboard s-ar putea sa va sporeasca performanta obtinuta la Call Of Duty sau World of Warcraft.
Placa din imagine, fara o functie foarte evidenta, este de fapt  pentru picioare menit sa asiste apasarile agresive de taste realizate cu mainile. Creat de compania canadiana Stelulu Technology, acest dispozitiv s-ar putea sa va sporeasca abilitatea de a fi mai eficient in situatii tensionate dintr-o sesiune de gaming prin cateva elemente relativ simple.
Integrand un numar de patru taste Cherry MX, controllerul din imagine poate asocia orice actiune fiecarei taste. Acestea din urma sunt amplasate in partea din fata si din spate a controllerului si pe laterale. In plus, pentru a amplifica exponential functiile indeplinite de jucaria din imagine, puteti combina apasarea unor taste precum ALT sau CTRL cu apasarea butoanelor cu picioru. Cei de la CNET au avut ocazia sa se joace cu Stinky Footboard si dupa cateva minute perioada de adaptare trecuse aproape complet si deja deveneau mai eficienti in jocurile incercate. Totul este sa va obisnuiti sa apasati mai tare cu varful degetelor, cu calcaiele sau cu lateralul picioarelor pe fiecare dintre tastele interne ascunse in Footboard.
Pentru ca nici un controller de gaming nu poate veni fara posibilitatea ajustarii sensibilitatii, in cazul acestei placi este suficient sa mai slabiti sau sa strangeti cele cateva suruburi de pe suprafata inferioara a aparatului. In ceea ce priveste compatibilitatea, Stinky Footboard necesita un singur port USB liber si vine cu drivere atat pentru Windows 7 cat si pentru Windows 8.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu