joi, 21 martie 2013

HTC One ar putea avea un buton ascuns in logo


HTC One ar putea avea construit un buton inactiv in logo-ul de pe fata telefonului.
HTC One Butoane
Trebuie sa recunosc ca atunci cand m-am jucat cu noul HTC One la MWC 2013 m-as fi asteptat ca acel logo sa indeplineasca si el o oarecare functie mai ales ca este pozitionat fix intre cele doua butoane capacitive: Home si Back. Dar indiferent cat de mult am insistat in zona respectiva, telefonul nu a dat nici cel mai mic semn ca sub acel logo ar sta ascuns un al treilea buton capacitiv.
HTC One Design
Se pare totusi ca exista oameni cu adevarat pasionati si priceputi care lucreaza la modarea telefonului in asa fel incat logo-ul HTC sa fie transformat intr-un nou buton. Momentan nu se stie in ce masura acest lucru va fi posibil si ramane bineinteles si intrebarea: De ce nu au facut cei de la HTC mutarea asta? O explicatie ar fi legata de compatibilitatea cu platforma software si modificarile impuse prin Sense 5.
Ramane sa vedem in ce masura dezvoltatorii vor reusi deblocarea si utilizarea acestui buton/logo, pana atunci daca vreti sa aflati mai multe legate de acest subiect puteti sa aruncati o privire aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu