joi, 28 martie 2013

O posibilă imagine cu Motorola X Phone - specificaţii noi


Ieri am aflat primele informaţii despre smartphone-ul pe care Motorola îl pregăteşte de când a fost preluată de Google. Deşi s-a vorbit despre o întreagă gamă de telefoane ascunsă în spatele X Phone, se pare că până la urmă vom vedea în noiembrie un singur model de top. Una din speculaţiile noi este că Google va prezenta smartphone-ul la conferinţa I/O din 15 mai.
Ceea ce vedem mai jos ar trebui să fie un smartphone cu ecran de 4.7” . Ieri am presupus greşit că Motorola va folosi un panou cu rezoluţie full HD. În mod ciudat, producătorul apelează la o rezoluţie mai mică, de 1280x768 pixeli, cu un raport de 16:9. Bateria de 4.000 mAh apare şi în lista de specificaţii de azi. De asemenea, certificarea IP57, pentru rezistenţă la apă şi praf este menţionată în această nouă rundă de zvonuri. Alături de ea apare Gorilla Glass 3 pentru protecţia panoului. Sperăm că lipsa cardului microSD va fi suplinită de o cantitate generoasă de memorie internă.
O randare ce-ar putea reprezenta viitorul Motorola X PhoneO randare ce-ar putea reprezenta viitorul Motorola X Phone

Probabilitatea ca imaginea de mai sus să fie o simplă randare a unui fan este destul de mare. Odată cu lansarea lui HTC One, este posibil ca mulţi să se îndrăgostit de carcasa din aluminiu. Pe de altă parte, designul de mai sus este foarte elegant. Sperăm să află mai multe detalii despre Motorola X Phone peste trei săptămâni, de la Google.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu