duminică, 10 martie 2013

Mauz iti transforma iPhone-ul intr-un super mouse


Cu toate ca ideea de a-ti folosi iPhone-ul ca mouse nu este noua, un nou accesoriu pentru iDevice-uri intitulat Mauz o duce la cu totul alt nivel.
mauz motion visual gesture mouse iphone
Este incredibil cat de multe companii traiesc exclusiv din accesorii pentru iDevice-uri si cate nume noi doresc sa intre in aceeasi hora. Spicebox este numele celui mai nou producator care are un proiect pe Kickstarter pentru un accesoriu de iPhone.
Mauz este un nou gadget ce va fi disponibil in doua variante, pentru iPhone 4/4S si pentru iPhone 5. Accesoriul se conecteaza in partea de jos a telefonului si este complementat de o aplicatie omonima. Desi functionalitatea sa reala este destul de complexa, poate fi sintetizata in cateva cuvinte.
,,Este ca si cum ai conecta un mouse si un controller de Wii la telefon, ca ulterior sa adaugi un strop de Kinect.” Pe langa tag line-ul ,,One device to rule them all. (Un dispozitiv sa le controleze pe toate)”
spun creatorii produsului in cateva cuvinte care incearca sa-i defineasca utilitatea. In practica, dispozitivul va ajuta sa va folositi iPhone-ul atat ca un touchpad cat si ca un mouse asemanator lui Logitech Air, un mouse care functioneaza la fel de bine atat pe birou cat si in aer. In plus, Mauz profita si de camera frontala de la iPhone pentru a trimite prin miscari ale mainii comenzi unui PC, unui Smart TV sau player standalone.
Cu 18 zile in care mai are timp sa adune banii necesari pentru productia in masa a gadgetului, producatorii au strans suma de 26.000 de dolari din 150.000 dolari. Gadgetul in sine pare interesant si s-ar putea sa-si justifice banii. Avand in vedere ca s-ar putea sa va faca viata mai usora si costa mai putin decat un mouse high end, eu zic ca merita.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu