duminică, 24 martie 2013

Biscuitii Oreo, separati in cel mai ciudat mod cu putinta!


Biscuitii Oreo sunt recunoscuti atat pentru gustul lor inconfundabil dar mai ales pentru metoda deja celebra, de servire prin separare.
Cred ca stim cu totii reclama in care micuta domnisoara isi invata tatal cum sa serveasca biscuitii Oreo intr-un mod cu totul special. Nu stiu cat de atractiva vi se pare aceasta metoda de consum, dar mai mult ca sigur ea si-a atins scopurile de marketing. In aceeasi ordine de idei dar cu un plus de creativitate si pricepere diabolica, Joerg Sprave a reusit sa construiasca o arma menita nu doar sa separe biscuitii Oreo, ba chiar sa ii proiecteze catre pofticiosi.
Totusi pe cat de dulci par proiectilele cred ca pe atat de dureroasa ar fi intalnirea brusca cu unl dintre biscuitii Oreo “livrati” din arma prezentata in clipul de mai sus. Nu stim cat de utila este aceasta reinterpretare a campaniei de marketing a celor de la Oreo, dar trebuie sa recunoastem priceperea si tehnica demonstrate de administratorul canalului de Youtube: The Slingshot Channel.
Mai jos aveti atat varianta initiala a reclamei care a declansat trend-ul cat si cateva  clipuri de prezentare pentru masinarii mult mai elaborate construite special ca sa separe biscuitii Oreo.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu