marți, 26 februarie 2013

Noua tableta HP Slate 7 la standul HP de la MWC [+VIDEO]


Noua Tableta HP Slate 7 poate fi vazuta in toata splendoarea sa in cadrul standului companiei, insa nu pare sa primeasca foarte multa atentie. Probabil ca specificatiile tehnice scazute ii tine pe jurnalisti departe de micuta creatie a americanilor, insa din curiozitate am decis sa ma joc putin cu ea.
HP Slate 7
Desi nu am fost impresionat in niciun fel de hardware-ul acesteia, de performanta pe care o ofera sau de functiile speciale, pot vedea de ce HP a ales ruta low-end. Slate 7 include un procesor dual-core, care este de ajuns pentru a satisface nevoile de baza pentru conectare la internet si imprimarea de documente si pagini web, care par a fi cele mai importante caracteristici ale tabletei. Faptul ca se adreseaza segmentului de jos ofera si un pret pe masura: numai 150 de euro (conform declaratiilor angajatilor HP de la sandul de la MWC). Beats Audio este un bonus interesant, insa nu este de ajuns pentru a fi un factor care sa convinga utilizatorii sa investeasca in noua tableta HP
Pe piata romaneasca se gasesc tablete mult mai slabe din punct de vedere al performantei, care nu ruleaza o versiune de Android atat de avansata (Jelly Bean), care au preturi chiar mai ridicate decat Slate 7. Mai jos puteti vedea un scurt hands on si cateva imagini cu tableta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu