marți, 12 februarie 2013

Google Reader are probleme de stabilitate


De aproximativ o saptamana forumul Google Reader este gazda unui numar foarte mare de utilizatori nemultumiti care se plang de stabilitatea aplicatiei.
Google Reader fail probleme
Mai multe publicatii online, inclusiv cei de la TheVerge, s-au alaturat utilizatorilor care au intampinat probleme din ce in ce mai grave cu serviciul Google Reader. Afisarea de posturi citite ca fiind necitite si imposibilitatea de a marca posturi aleatorii ca fiind citite reprezinta doar cateva simptome asociate evenimentului. Cea mai grava problema este legata de un numar semnificativ de utilizatori care s-au trezit fara un numar important de subscriptii in lista.
Situatia descrisa in randurile de mai sus a inceput in primele zile ale saptamanii trecute si s-a agravat pe parcursul weekend-ului. Momentan, numarul celor care intampina probleme s-a micsorat semnificativ si situatia se pare ca este in mare parte rezolvata.
,,Echipa Google Reader a fost notificata si cineva se va ocupa de problema.” La cateva ore dupa ceMatti Meikalainen, un contribuitor oficial al forumului, a postat acest anunt problema a inceput sa se remedieze. Nu putem decat sa speram ca nu va mai reveni.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu