marți, 12 februarie 2013

Functionalitatea noului XBOX 720 va gravita in jurul unui nou Kinect


Cu toate ca asteptam cu sufletul la gura informatii despre noul PlayStationipoteticul XBOX 720este de asemenea un subiect important in ultimele zile.
xbox 720 kinect multitask
Intr-o perioada in care Nintendo Wii U este singura consola din noua generatie, Sony si Microsoft au inceput sa se grabeasca cand vine vorba de lansarea propriilor produse moderne. Daca Sony ar trebui sa ne lamureasca in cateva zile ce inseamna urmatorul PlayStation, in ceea ce priveste urmatorul XBOX, momentan zvonurile trebuie din pacate sa fie suficiente.
Urmatorul Xbox, care are ceva sanse sa poarte numele de XBOX720, se pare ca va fi mult mai adanc legat de o noua generatie a senzorului Kinect. Aparent ,,senzorul trebuie alimentat si calibrat pentru ca XBOX-ul sa functioneze.” Datorita catorva lectii imprumutate de la sistemul de operare Windows, viitoarea consola Microsoft va veni si cu o forma de multitasking destul de bine pusa la punct. Consola va putea rula mai multe jocuri si aplicatii in acelasi timp.  Nu stim exact la ce ne va ajuta un astfel de sistem multitasking pe o consola de gaming, insa avand in vedere ca sistemul functioneaza pe PS Vita, de ce sa nu avem aceasta optiune si pe consola mare.
In ceea ce priveste specificatiile hardware, acestea au fost deja mentionate pe internet si au cele mai mari sanse sa fie reale. Vorbim de o combinatie dintre un GPU D3D11.x la 800 MHz, 8GB DDR3 RAM si un CPU x64 cu 8 core-uri si 4 MB L2 cache. Spatiul de stocare va gravita in jurul valorii de 500GB, unitatea optica integrata va fi capabila sa citeasca discuri de 50GB – Blu Ray dual layer. Nu va lipsi conectivitatea Wireless, Ethernet si unul sau doua porturi USB 3.0.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu