joi, 14 februarie 2013

Aplicatia Singles Around Me care te ajuta sa-ti gasesti perechea potrivita, acum si pe IOS


O aplicatia devenita foarte populara in ultimul an, Singles Around Me nu mai face ravagii doar printre utilizatorii de Android ci si printre cei de iOS.
Singles Around Me iPhone agatat
 in urma cu cateva luni, aplicatia Singles Around Me sau SAM este solutia perfecta pentru cei care nu vor sa ,,mearga la risc” abordand persoana gresita intr-un bar. Chiar daca ati fi tentati sa spuneti ca astfel de aplicatii sunt un mit, socializarea prin intermediul smartphone-ului ia noi forme multumita lui SAM. E suficient sa o instalati din  sau , sa va dati acordul pentru a va folosi locatia curenta si eventual pentru a va trimite notificari. Dupa ce instalati aplicatia, fara sa va faceti un cont, puteti deja vedea cate persoane folosesc acest serviciu in jurul locatiei in care va aflati. La o simpla scanare, intr-o arie de 5 kilometri din zona Floreasca, Bucuresti, mi-a gasit 28 de persoane care foloseau serviciul. In momentul in care va apropiati de un alt utilizator Singles Around Me ii puteti trimite un mesaj iar daca isi da acordul il puteti si cunoaste.
Pentru persoanele mai timide sau pentru cei care vor sa ia o pauza de la site-urile gen Match.com, SAM este solutia de a gasi pe cineva disponibil in zona in care va aflati.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu