vineri, 1 februarie 2013

Android Key Lime Pie – Detalii scapate de Qualcomm


Android Key Lime Pie a aparut din greseala pe internet printr-o postare a celor de la Qualcomm.
Android Key Lime Pie
Mai exact Qualcomm a publicat accidental un plan de dezvoltare pentru anul in curs, in care apar smartphone-uri cu noul sistem de operare incepand cu al doilea trimestru al acestui an. Inca nu se cunosc detalii despre functiile sau imbunatatirile aduse de noul sistem de operare, dar perioada lansarii pare destul de reala. Asta pentru ca zvonurile vorbesc despre o conferinta Google I/O 2013 ce ar urma sa aiba loc in luna mai a acestui an.
Plan de dezvoltare Qualcomm
De obicei Google anunta in cadrul acestor conferinte cate un nou sistem de operare si ulterior trimite update-urile specifice catre dispozitivele Nexus. Dupa cum noteaza si cei de pocket-lint.com, dupa aparitia documentului, Qualcomm ar fi incercat sa determine publicatiile care l-au preluat sa renunte la el. Acest fapt aproape confirma ceea ce vedem in poza, dar bineinteles ca exista oricand o urma de indoiala.
Impreuna cu noua versiune de Android, ne asteptam ca cei de la Google sa anunte si un nou smartphone. Zvonurile vorbesc despre un anume Motorola X, care ar trebui sa vina cu un display de 5 inci si un design similar cu cel de pe Razr M. Deasemenea, Motorola X ar trebui sa fie printre primele terminale capabile sa ruleze Android 5.0 Key Lime Pie.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu