marți, 29 ianuarie 2013

Toshiba isi reinnoieste linia de hard disk-uri externe Canvio


Cu toate avansurile recente din domeniul SSD-urilor, mi se pare si normal ca producatori precum Toshiba sa aloce o atentie deosebita HDD-urilor externe.
Toshiba HDD Extern 2TB Canvio
Intr-o lume dominata din ce in ce mai mult de ultrabook-uri si alte sisteme ultra-compacte, mai mult ca niciodata, atentia este orientata catre hard disk-uri externe. Avand in vedere ca cele mai multe sisteme portabile vin cu SSD-uri de 128 GB, in cel mai bun caz, este aproape imposibil sa nu-ti iei un hard disk extern.
Cu  a companiei,  asupra HDD-urilor externe cu o capacitate de 2TB, alimentate exclusiv de la USB. Seria de  primeste noi membri in aceste zile, ce poarta numele de Canvio Basics 3.0 si Canvio Special Edition. Ambele produse sunt compatibile USB 3.0. Daca in urma cu jumatate de an varful de gama al acestor serii de hard disk-uri era limitat la 1,5 TB, acum vorbim de 2 TB de date. In plus, Canvio Special Edition vine la pachet si cu un software specializat de backup care automatizeaza procesul realizarii copiilor de siguranta.
Desi nu stim cu ce pret va ajunge pe meleaguri mioritice, Canvio Basics se comercializeaza cu 190 de dolari in SUA. Acest pret este mai mic decat cel practicat la aceeasi capacitate de principalul concurent, Western DIgital.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu