miercuri, 16 ianuarie 2013

Puteti rula Aliens: Colonial Marines?


In cazul in care asteptati cu sufletul la gura jocul Aliens: Colonial Marines si doriti sa il experimentati pe un PC, Gearbox Software a lansat lista completa de specificatii tehnice necesare pentru acesta. Din fericire insa, este foarte posibil sa aveti deja un computer capabil sa duca acest titlu fara probleme.
Aliens Colonial Marines
Ne-am obisnuit ca jocurile sa necesite acum configuratii cu procesoare i7 de ultima generatie, minim 4 GB RAM si placi video de sute de euro. Aliens: Colonial Marines nu este atat de pretentios. Gearbox a dezvaluit ca jocul de fata nu are nevoie de “rachete de la NASA” pentru a oferi o experienta Aliens autentica, fiind unul dintre putinele jocuri din zilele noastre care inca ofera suport pentru Windows XP. De asemenea, chiar si cei care au placi video foarte vechi (GeForce 8500 sau Radeon 2600 HD), pot rula Colonial Marines fara probleme pe setarile cele mai scazute. Chiar si detinatorii de laptopuri cu cipuri video dedicate ar trebui sa poata juca jocul de fata fara mari probleme.
Pentru setarile medii se schimba putin “macazul”, insa orice gamer ar trebui sa aiba deja in PC o placa video din seriile NVIDIA 500 sau AMD 5000 cu memorie de 512 MB, un procesor quad-core si 2 GB de memorie RAM. In cazul in care planuiti sa cumparati acest joc in format digital, aveti grija, intrucat download-ul va “cantari” nu mai putin de 20 GB. Jocul se lanseaza pe 12 februarie si va “ateriza” pe langa PC si pe Xbox 360, PlayStation 3 si noul Wii U.
Iata si lista completa de cerinte de sistem minime si recomandate:
Minimum Specs:
Operating System: Windows XP SP3
Processor: 2 GHz Intel Dual Core Processor
RAM: 2GB RAM (XP),2GB RAM (Vista)
HD: 20GB free hard disk space
Optical Drive: DVD
Sound Card: DirectX 9.0c compatible
Video Card:NVIDIA GeForce 8500/ATI Radeon HD 2600 (256 minimum)
Recommended Specs:
Operating System: Windows XP SP3/Vista/Windows 7
Processor: 2.3 GHz Intel Quad CoreProcessor
RAM: 2GB RAM. HD
20GB free hard disk space
Optical Drive: DVD
Sound Card: DirectX 9.0c compatible
Video Card: NVIDIA GeForce GTX560/ATI Radeon HD 5850 (512 minimum)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu