vineri, 18 ianuarie 2013

Instagram se mandreste cu utilizatorii sai


Dupa cateva luni pline de intriga vis-a-vis de destinul companiei, Instagram face publice cele mai recente statistici pentru populara aplicatie.
Instagram confirma 90 milioane de utilizatori
Desi au existat zvonuri ca Instragram ar fi pierdut un numar mare de utilizatori in 2012, rezultatele publice de pe site-ul companiei confirma o cu totul alta evolutie a situatiei. Instagram are la ora actuala 90 de milioane de utilizatori, cifra care doar in perioada decembrie – ianuarie a inregistrat o crestere de 10 procente. In ceea ce priveste celelalte statistici care conteaza, zilnic sunt postate pe Instagram nu mai putin de 40 de milioane de imagini. Acele imagini primesc 8500 de like-uri si 1000 de comentarii intr-o singura secunda.
Intr-un interviu acordat celor de la AllThingsD a accentuat si mai mult optimismul din companie prin cateva cuvinte pozitive. Instagram ,,Continua sa vada o crestere foarte puternica pe intreg mapamondul”.
Cu toate ca ar fi fost dragut sa vedem statistici oficiale si defalcate pe platforme, momentan este imbucurator sa vedem ca utilizatorii serviciului nu s-au speriat de .

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu