joi, 17 ianuarie 2013

Google Project Glass va fi controlat prin laser


Google Project Glass este fara indoiala cel mai ambitios proiect tehnologic prezentat de gigantul american.
Google Project Glass
Google nu se dezminte si propune un sistem revolutionar de control pentru Project Glass. Mai exact, gigantul motor de cautare aplica pentru un patent inedit prin care ar trebui sa usureze controlul celor care vor alege sa foloseasca ochelarii minune. Vorbim despre un sistem laser incorporat in bratul lateral al ochelarilor si care ar urma sa proiecteze o tastatura QWERTY precum si o serie de butoane specifice.
Laser Control Google Project Glass
Dupa cum stim Project Glass vine dotat si cu o camera foto/video care ar trebui sa recunoasca ulterior comenzile in functie de pozitia degetelor in raport cu tastatura proiectata. Oricat de SF suna acest tip de control, trebuie sa avem in vedere ca el ar urma sa fie atasat unui telefon mobil inghesuit intr-o pereche de ochelari, asa ca orice este cat se poate de posibil.
Nu stim in ce masura vom ajunge sa ne pipaim unii pe altii ca sa formam un numar sau sa scriem un mesaj, dar trebuie sa recunoastem ca sistemul de proiectie pare mult mai adecvat decat implementarea butoanelor fizice pe suprafata ochelarilor Project Glass.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu