joi, 20 decembrie 2012

Top 3 Tweet-uri care au facut istorie in 2012


Un clasament mai putin obisnuit a fost dat publicitatii de catre , este vorba de top 3 tweet-uri pentru anul 2012.
top 3 Tweet-uri care au facut istorie 2012
Cele mai populare tweet-uri de anul acesta sunt din domenii pe cat de diverse pe atat de interesante. Daca nu ar fi vorba de ceva spectaculos nici nu s-ar fi putut ajunge la 810.000 de retweet-uri pentru asocierea a doar 3 cuvinte.
Pe locul al treilea se afla un tweet cu o semnificatie speciala peste ocean. Este vorba de cuvintele lui TJLang, un jucator de fotbal american care si-a manifestat frustrarea pe Twitter. Din cauza faptului ca arbitrii erau in greva, decizia finala a unui joc important din NFL dintre Seattle Seahawks si Green BayPackers a fost luata de un arbitru temporar. In acel context Packer TJ – @TJLang70 a scris ,,Fuck it NFL.. Dati-mi mie o amenda si folositi banii ca sa platiti arbitri obisnuiti”. Tweet-ul sau a avut 98.000 de retweet-uri si a fost pus de 28.000 de persoane ca si favorit.
Pe locul al doilea se afla o poveste dramatica . Tinarul avea o fana in varsta de 6 ani de care se apropiase foarte mult si care era bolnava de cancer pe creier. In momentul in care aceasta din urma a decedat, Bieber – @justinbieber a postat ,,RIP Avalanna. te iubesc” Tweet-ul sau a fost republicat de 220.000 de ori de catre fanii sai si a fost pus la favorit de catre 100.000 de oameni.
Pe primul loc se afla  la aflarea vestii ca a castigat alegerile. In respectivul context, @BarackObama a scris simplu si la obiect – ,,Inca patru ani”. Cuvintele sale au rezonat cu 810.000 de oameni si au ajuns in lista de favorite a 300.000 de persoane.
Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu