sâmbătă, 10 noiembrie 2012

LaCie PetiteKey – un alt gadget care trece neobservat


Cu niste dimensiuni de invidiat, Lacie, prin intermediul stick-ului USB PetiteKey, din nou a creat media perfecta dintre design si functionalitatea.
Stiti vorba, nu e pentru toate lumea? Acest stick o face mai valabila ca niciodata. Extrem de mic si de trainic, poate nu foarte ieftin, PetiteKey este unul din singurele stick-uri USB din lume care mai iese pe piata fara a avea si o versiune cu USB 3.0 si care are toate sansele sa fie un succes.
Mai compact decat iamaKey sau Rugged Key, stick-ul USB din imagine poarta numele de PetiteKey. Cu 30 % mai mic decat versiunea anterioara a stick-ului USB in forma de cheie, acest gadget nu este doar compact ci si rezistent. PetiteKey rezista la scufundari de pana la 100 de metri iar mai important decat atat este faptul ca rezista unui tratement cu chimicale din masina de spalat. Il puteti scapa si in noroi si nu aveti nici un fel de problema cu el. In plus vine si cu un cont la un serviciu de stocare in cloud pentru a-ti pastra informatiile pretioase nu doar pe un stick aproape indistructibil ci si pe Wuala Secure Cloud Storage.
Disponibil in versiuni de 8, 16 sau 32 GB, acest tip de stick va putea fi achizitionat incepand cu 15 dolari. Daca bugetul va permite, chiar si doar pentru acest aspect merita sa va orientati catre un Lacie PetitKey. In plus, acesta ar fi un cadou minunat.

Sursa : http://playtech.ro

Un comentariu: