sâmbătă, 10 noiembrie 2012

A patra generatie de iPad a venit si la noi


Am dezbatut in numeroase randuri noul iPad mini, de la zvonuri pana la preturi. In urma cu doua saptamani, in cadrul aceluiasi eveniment insa, Apple a mai lansat ceva, cea de a patra generatie de iPad.
Nici nu au trecut doua saptamani de la unul dintre cele mai importante evenimente Apple ale anului si deja gasim aproape toate produsele noi pe piata locala. In acest caz particular este vorba despre cea de a patra generatie de iPad. Un dispozitiv identic din punct de vedere estetic cu iPad-ul de a doua si a treia generatie, noul iPad vine cu un SoC nou intitulat A6X, de doua ori mai sprinten decat A5X (SoC din a treia generatie de iPad). In plus, Apple a lansat noua tableta pentru a integra portul Lightning si in aceasta clasa de gadgeturi ale companiei.
In cazul in care ati asteptat sa puneti mana pe un astfel de produs si iPad mini nu este pe gustul vostru, noul iPad poate fi achizitionat in foarte multe variante. Practic, sunt disponibile 6 tipuri de tablete, de 16, 32 si 64GB cu modul WiFi sau WiFi si date celulare, in doua culori alb si negru.
In tara noastra, cel putin momentan, cele mai mici preturi la noile iPad-uri le gasiti pe Quickmobile.rodatorita unei oferte care probabil nu va dura foarte mult. Astfel, cel mai ieftin iPad – 16GB WiFi, care pe iStyle.ro (distribuitor oficial Apple) poate fi achizitionat cu 2476 lei, pe QuickMobile este disponibil la pretul de 2200 lei. Desi nu vorbim de o diferenta la fel de mare, si versiunea de 16GB cu modul de date celulare este mai ieftina pe QuickMobile – 3100 lei. Versiunea WiFi de 32GB are un pret de 2600 lei, in timp ce versiunea de 32GB care integreaza si un locas pentru SIM de date celulare costa 3590 lei. Daca sunteti interesat de cel mai mare si mai tare iPad la ora actuala, versiunea de care aveti nevoie are 64GB spatiu de stocare si costa 3100 lei cu WiFi sau 4070 lei cu WiFi si date celulare.
Personal, ma aflu printre cei care au facut un efort financiar in urma cu aproximativ jumatate de an, la momentul lansarii primului iPad cu Retina Display. Daca nu ati facut inca pasul spre o tableta cu o rezolutie de 2048 x 1536, noul iPad face o treaba foarte buna in a-si justifica pretul premium.


Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu