miercuri, 14 noiembrie 2012

HTC Windows Phone 8X şi 8S, în oferta Orange


Operatorul Orange a anunţat astăzi că primele terminale Windows Phone de la HTC, modelele Windows Phone 8X şi Windows Phone 8S, au intrat în oferta acestora. Primul model urmează să fie disponibil începând cu această săptămână, în timp ce modelul mai mic va deveni disponibil până la sfârşitul acestei luni.
HTC Windows Phone 8X a fost anunţat la sfârşitul lunii septembrie, terminalul oferind un ecran S-LCD 2 cu diagonala 4,3" şi rezoluţie de 1280 x 720 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Plus (MSM 8960) tactat la 1,5GHz, 1GB memorie RAM, 16GB de stocare internă, o cameră foto cu senzor de 8MP şi suport HSDPA+ de până la 43,2Mbps
HTC Windows Phone 8X
Terminal este deja disponibil în oferta online, preţul acestuia începând de la 481€ fără conectoare sau începând de la 89€ dacă se optează pentru un abonament. În acest moment, Orange oferă doar modelul albastru.
Cel de-al doilea model, HTC Windows Phone 8S, oferă un ecran SLCD cu diagonală de 4" şi rezoluţie WVGA, platforma hardware oferind un procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual-core tactat la 1Ghz, 4GB de stocare internă şi slot MicroSD, 512MB memorie RAM şi o cameră foto cu senzor de 5MP. Preţul la care acest terminal va ajunge în oferta Orange este însă momentan necunoscut.

Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu