miercuri, 14 noiembrie 2012

DECLARAŢIE OFICIALĂ: GTA 5 se lansează în primăvară


In ultima vreme au inceput sa apara foarte multe zvonuri si speculatii in legatura cu data de lansare a lui Grand Theft Auto V. Dupa scaparea pe internet a mai multor materiale promotionale precum postere si coperti ale jocului, Take Two, publisherul jocului, a decis sa ofere o declaratie oficiala in legatura cu aceasta situatie.
Desi nu avem de a face cu o data de lansare exacta, avem macar confirmarea ca jocul este programat sa apara in 2013, in primavara. Astfel, putem sa presupunem ca jocul va fi lansat candva intre martie si mai, o fereastra obisnuita pentru jocurile Rockstar din ultima vreme. GTA IV a aparut in primavara lui 2008, Red Dead Redemption in primavara lui 2010, L.A. Noire in primavara lui 2011, iar Max Payne 3 in primavara lui 2012.
Cu aceasta ocazie Take-Two a dezvaluit ca jocul va fi disponibil pentru pre-comanda pe PlayStation 3 si Xbox 360 incepand cu data de 5 noiembrie, cand presupunem ca vom primi si noi detalii despre acesta. Speram la un nou trailer, screenshot-uri sau informatii despre personajul principal si povestea acestuia.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu