sâmbătă, 13 octombrie 2012

Vedere la 360° cu LG Nexus E960 şi performanţele camerei foto


Chiar dacă mai sunt încă multe zile până la prezentarea oficială a celui mai nou smartphone creat sub brandul Google Nexus, terminalul LG E960 păstrează puţine secrete, în presă apărând nu doar mostre de poze obţinute cu camera foto de 8 MP, ci şi o vedere la 360° în care telefonul poate fi observat în cele mai mici detalii.

Chiar dacă nu la nivelul de calitate atins cu nume grele ca Nokia 808 PureView şi Galaxy S3, pozele prezentate de telefonul LG Nexus, fie şi prezent într-o versiune prototip, oferă la un nivel de calitate considerabil mai bun decât puteam obţine cu ultimul model Samsung Galaxy Nexus. Privind imaginile cu rezoluţie completă putem observa ceva zgomot în porţiunile umbrite, unde nu răzbate lumina solară directă, dar chiar şi aşa rezultatul este unul bun pentru o cameră foto instalată pe telefonul mobil.

Cea de-a doua poză ne arată nivelul de detaliu ce poate fi surprins cu camera foto instalată pe noul terminal LG Nexus. Imaginea obţinută de la o distanţă de aproximativ 1 metru este foarte clară în porţiunile centrale, dar pierde puţin focalizarea către margini şi colţuri, unde firele de iarbă nu se mai văd foarte bine. Liniile date de gardul din lemn rămân aproximativ drepte, oglindind o geometrie aproape perfectă pentru lentilele camerei foto.

Comparat cu un telefon iPhone 5, noul LG Nexus este deopotrivă mai lung şi mai lat, însă acomodează un ecran 4.7 inch, vs 4.0 inch pentru iPhone 5.

Chiar şi acoperit cu un finisaj din plastic semilucios, spatele lui LG E960 arată discutabil mai bine decât cel al lui iPhone 5 şi s-ar putea dovedi mai puţin vulnerabil la zgârieturi. Până ce Apple va face ordine prin aplicaţiile livrate cu sistemul iOS 6, maps fiind una dintre ele, alternativa LG Nexus cu sistemAndroid 4.2 s-ar putea dovedi o alegere mult mai inspirată pentru cei care folosesc telefonul mobil canavigator GPS sau pentru orientare cu aplicaţia Google Maps.

LG Nexus E960 va fi prezentat oficial în cadrul unui eveniment programat pentru 29 octombrie, aceiaşi zi în care Microsoft va dezvălui sistemul de operare Windows Phone 8.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu