joi, 6 septembrie 2012

Motorola şi-a actualizat gama de terminale Android cu RAZR HD, RAZR MAXX HD şi RAZR M


Motorola a dezvăluit, în cadrul unui eveniment care a avut loc aseară la New York, trei noi terminale mobile Android din familia RAZR. După cum numele lasă să se înţeleagă, Droid RAZR HD şi Droid RAZR MAXX HD sunt modele similare, ultimul având însă o baterie cu o capacitate mai mare, iar DROID RAZR M este o prezenţă revigorată datorită designului nou pentru Motorola şi a ramei foarte subţiri a ecranului.
DROID RAZR HD este un terminal impresionant, acesta oferind un ecran Super AMOLED cu diagonală de 4,7", rezoluţie de 1280 x 720 pixeli şi suprafaţă protectoare Gorilla Glass. Platforma hardware aleasă este Qualcomm MSM8960 tactat la 1,5GHz, nucleului Krait dual-core şi procesorului grafic Adreno 225 alăturându-li-se o memorie RAM cu o capacitate de 1GB şi o stocare internă de 16GB, din care 12GB sunt accesibili utilizatorului. Modemul radio oferă conectivitate 2G/3G/4G quad-band.
Terminalul oferă o cameră foto principală cu senzor de 8MP, aceasta fiind însoţită de o cameră frontală de 1,3MP. Pe lista dotărilor mai intră un modul wireless 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, NFC şi un slot MicroSD. Bateria are o capacitate de 2530mAh, dimensiunile sunt de 131.9 x 67.9 x 8.4 mm iar greutatea este de 146 de grame.
Droid RAZR HD şi Droid RAZR MAXX HD diferă doar prin grosimeDroid RAZR HD şi Droid RAZR MAXX HD diferă doar prin grosime

Versiunea RAZR MAXX HD se diferenţiază de modelul de bază prin capacitatea sporită de 3300 mAh a bateriei, oferită cu preţul unei creşteri a grosimii la 9,3 mm şi a greutăţii la 157 de grame, şi prin stocarea internă crescută la 32GB. Spre deosebire de modelul DROID RAZR HD, care va fi disponibil în carcase albe sau negre, versiunea MAXX va fi oferită doar pe negru.
Cel de-al treilea model, Droid RAZR M, foloseşte o platformă hardware identică, aceeaşi cameră foto şi aceeaşi cantitate de memorie RAM dar oferă un ecran Super AMOLED de 4,3" cu rezoluţie qHD. Ce este inedit la acest model este depărtarea de designul colţuros cu care Motorola ne-a obişnuit, acest model oferind o carcasă cu colţuri rotunjite şi o ramă foarte îngustă a ecranului.
Terminalul oferă o stocare internă cu o capacitate de 8GB şi slot MicroSD, NFC şi o baterie cu o capacitate de 2000mAh, dimensiunile acestuia fiind de 60.9 x 122.5 x 8.3 iar greutatea de 126g.
Motorola Droid RAZR MMotorola Droid RAZR M

Toate cele trei modele vor fi disponibile în acest trimestru, preţurile şi disponibilitatea pe piaţa europeană fiind necunoscute în acest moment. Modelele vor rula Android 4.0.4 la lansare, urmând să fie actualizate la Jelly Bean până la finele anului.
Motorola şi Intel vor avea un eveniment peste două săptămâni la Londra, speculaţia fiind aceea că modelul RAZR M va ajunge pe piaţa europeană cu un procesor Medfield în locul soluţiei Qualcomm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu