vineri, 24 august 2012

O tableta romaneasca e mai rapida decat noul iPad: Evolio lanseaza Aria. Cat de mic e pretul









Tableta are un ecran cu o diagonala de 9,7 inch si un procesor dual-core.



Evolio a lansat joi tableta Aria, cu sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, procesor dual-core la 1,5 GHz, ecran IPS de 9,7 inch si o memorie RAM de 1 GB. Gadgetul cantareste numai 460 g si are o grosime maxima de 9,9 mm, ceea ce il face usor de transportat in calatorii.

Tableta are cel mai performant procesor ARM disponibil la ora actuala, Amlogic 8726 MX, un procesor cu o performanta de peste 7500 DMIPS, fiind astfel mai rapid decat procesorul A5X de pe noul iPad, sustine producatorul roman. Amlogic 8726 MX este de tipul “System on Chip” (SoC), avand un CPU dual-core la 1,5 GHz si un GPU quad-core Mali 400.

Aria are 1 GB RAM, la care se adauga memorie interna tip Flash iNAND de 16 GB si un slot microSD, pentru extinderea capacitatii de stocare pana la 32 GB.

Gadgetul poate rula filme Quad Full High Definition la 3840 x 2160 px si are chiar si un port infrarosu pentru telecomanda.

Tableta vine cu aplicatia preinstalata Evobook, care ii ofera posesorului acces la sute de carti electronice in limba romana din libraria virtuala Evolio.

Tableta va fi in magazine din a doua saptamana a lunii septembrie, iar pretul recomandat este de 999 lei. Pana atunci, poate fi precomandata de pe evolio.ro

Sursa :  http://www.yoda.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu