miercuri, 7 martie 2012

Securitate fara limite: Samsung arata hotilor cartonasul rosu


G Data MobileSecurity
Smartphone-urile si tabletele PC ii ajuta pe utilizatori sa stea in contact cu alte persoane, sa trimita e-mailuri sau sa-si rezerve bilete de vacanta in orice locatie de pe glob. Acesti giganti de buzunar nu sunt doar companioni preferati ai impatimitilor degadgeturi - oameni de toate varstele sunt la fel de entuziasti utilizatori in viata de zi cu zi. 

Din pacate insa, faptul ca acest tip de dispozitiv devine din ce in ce mai raspandit, atrage tot mai mult atentia infractorilor online. Samsung a hotarat sa nu isi lase utilizatorii fara protectie si a optat pentru securizarea dispozitivelor oferindu-le protectie "Made in Germany". Cu G Data MobileSecurity compania coreeana ofera clientilor sai una dintre cele mai eficiente solutii de securitate pentru smartphone-uri sitablete - complet gratuit. O versiune completa, cu valabilitate de 12 luni, este deja disponibila ca download pentru toti clientii Samsung.



Doar 5 % din totalul utilizatorilor de smartphone-uri si tabletePC si-au protejat dispozitivele impotriva atacurilor cibernetice cu o solutie de securitate - acesta este rezultatul unui sondaj din 2011 efectuat de catre institutul de cercetare de piata Juniper Research. "Smartphone-urile si tabletele sunt utilizate astazi ca PC-uri si exista un app echivalent pentru fiecare tip de aplicatie," spune Helmut Reketat, Global Sales Director al G Data Software AG. "Acest lucru inseamna ca utilizarea de solutii de securitate puternice ar trebui sa fie obligatorii pentru astfel de dispozitive. Prin urmare, suntem incantati ca am incheiat un parteneriat cu Samsung, lider de piata pe acest segment."

Versiunea completa si gratuita a acestei solutii antivirus comprehensive este disponibila exclusiv pentru clientii Samsung in magazinul de apps-uri al producatorului.

G Data MobileSecurity
Solutia de securitate pentru orice tip de smartphone si tableta PC cu sistem de operareAndroid ofera caracteristici complete de securitate. G Data MobileSecurity asigura protectie si securitate eficienta pentru navigare pe Internet si pentru apeluri telefonice.

Usurinta cu care se pot verifica autorizarile permite utilizatorilor sa supravegheze aplicatiile instalate si sa stie exact care dintre acestea pot trimite SMS-uri sau pot accesa Internetul. CuG Data MobileSecurity, utilizatorii isi pot proteja identitatea si datele personale, continutul confidential, cum ar fi mesajele, e-mailurile si fotografiile, impotriva aplicatiilor malware si spyware.

Caracteristici principale:
• Scanare la cerere;
• Verificare a aplicatiilor in timpul instalarii;
• Verificare a tuturor aplicatiilor pe baza de blacklist;
• Verificare a autorizatiilor pentru toate aplicatiile instalate; 
• Executare de update-uri prin intermediul software-ului de update-uri Android.


Sursa:http://www.itstiri.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu