marți, 13 martie 2012

Apple amână livrarea tabletelor iPad precomandate online











Cei care au făcut precomenzi online pentru noua tabletă iPad, în speranţa că vor evita înghesuiala din magazine, vor trebui să aştepte mai mult pentru a primi noua tabletă a grupului Apple, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Potrivit unor informaţii publicate luni pe pagina de Internet a grupului Apple, noua tabletă informatică va apărea pe rafturile magazinelor începând cu ziua de vineri, 16 martie 2012.

Însă în cazul tabletelor precomandate online, cumpărătorii vor trebui să aştepte până în data de 19 martie 2012 pentru a-şi primi produsul. Săptămâna trecută, când a dezvăluit ultima versiune a iPad, grupul Apple a promis că cei care au făcut precomenzi vor primi produsul în aceiaşi zi în care va fi lansat şi în magazine.

O purtătoare de cuvânt de la Apple a precizat că această amânare a fost decisă ca urmare a numărului mare de comenzi online, astfel încât cantitatea repartizată pentru precomenzi a fost rapid epuizată.

Săptămâna trecută, Apple a prezentat cea a treia versiune a tabletei sale iPad, dotată cu o calitate mai bună a imaginii. De asemenea, tableta va fi compatibilă cu noile reţele de telefonie mobilă în 4G iar calitatea camerei a fost şiea îmbunătăţită, la 5 megapixeli.


Sursa : romanialibera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu