miercuri, 22 februarie 2012

Sony Xperia U: un smartphone interesant care merită urmărit


După ce am văzut primul smartphone Sony după divorţul de Ericsson (Sony Xperia S), niponii au scăpat pe Internet câteva imagini cu un nousmartphone Android , de data aceasta în ipostaze neoficiale: Sony Xperia U.
Designul este apropiat de Xperia S, cu precizarea că avem de a face cu undispozitiv de dimensiuni mai mici, dar care păstrează cu aproximaţie geometria şi elementele distinctive, cum ar fi plasticul transparent iluminat cu LED din partea inferioară a telefonului.
Ecranul are 3.5 inch şi 960 x 540 pixeli rezoluţie (qHD). În interior, “toarce” un motor cu două nuclee ce rulează la o frecvenţă de 1 GHz. Memoria RAM numără doar 512 MB, destul de puţin în condiţiile în care smartphone-ul, deşi va fi expus la târg cu Android Gingerbread, urmează să primească update la Android Ice Cream Sandwich.
Camera foto face poze la 5 MP şi filmează cel puţin HD. Nu este exclus să avem parte de filmări la rezoluţie şi mai mare – Full HD 1080p. Rămâne de văzut ce poate acest Sony Xperia U când va fi dezvăluit oficial.
Smartphone-ul Xperia U din imagini este un prototip dezvoltat înainte să se producă ruptura dintre Sony şi Ericsson, din acest motiv poartă brand-ul Sony Ericsson şi nu doar Sony. Fără îndoială însă, produsul final destinat consumatorilor va purta denumirea de Sony Xperia U.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu