joi, 4 decembrie 2014

Premieră în România: Am testat YotaPhone 2 și îți spunem cât de bune sunt două ecrane

YotaPhone 2 a fost lansat pe piață, iar Playtech a participat la evenimentul oficial din Marea Britanie și vă aduce cele mai noi informații.
yotaphone 2
YotaPhone 2 era unul din cele mai așteptate telefoane din ultima perioadă. Începând cu prima generația, ideea Moguai de a monta un ecran secundar pe telefon a fost apreciată de foarte multă lume. Nu același lucru se poate se poate spune despre modul în care a fost pusă în aplicare în primă instanță. Deoarece nu se putea lucra și nu se putea scrie pe display-ul secundar, publicul a crezut că mai multe puteau fi făcute cu un ecran E-Ink. Astfel, primul YotaPhone a fost considerat de mulți o idee bună cu o implementare slabă. Rușii de la Moguai au ținut cont de tot feedback-ul primit, iar YotaPhone 2 se prezintă impecabil, cu îmbunătățiri considerabile la toate capitolele.
Ca de obicei, primul aspect care iese în evidență este design-ul telefonului. YotaPhone 2 împrumută aici un element interesant din caracteristicile Nexus, partea superioară și partea inferioare fiind rotunjite ușor. De asemenea, spatele din plastic are un aspect mat care se simte bine la atingere și permite o prindere relativ bună.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

YotaPhone 2 are ecran E-Ink tactil

Pe lângă design, cei de la Moguai s-au concentrat și pe partea de hardware, YotaPhone 2 beneficiind de niște componente extrem de interesante. Ecranul principal este un Full HD AMOLED de 5 inci, iar cel secundar este de 4,7 inci și are o rezoluție de 960 x 540 de pixeli.
Lista de specificații mai include un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 de 2,2 GHz, 2GB RAM și 32GB spațiu intern de stocare. Telefonul nu are, însă, un slot microSD. Mai găsim de asemenea o baterie de 2.500 mAh, 0 cameră foto principală de 8 megapixeli și una secundară de 2 megapixeli.
Nici partea de software nu a fost ignorată, iar aici găsim câteva elemente care ar putea face din YotaPhone 2 un concurent important pe piață în viitor. În primul rând, telefonul rulează Android KitKat 4.4.3, varianta aceasta fiind foarte aproape din punct de vedere al aspectului de cea stoc. Conform unor zvonuri, rușii ar urma să lanseze un upgrade de Android 5.0 Lollipop în prima parte a anului viitor. Display-ul E-Ink arată acum notificări, email-uri, mesaje și numeroase alte lucruri care vă vor scuti de aprinderea inutilă a ecranului principal. În acest fel puteți economisi foarte multă energie.
collage-yotaphone-2  22

Întâlnim de asemenea un mod denumit YotaMirror care permite vizualizarea aplicațiilor pe ecranul E-Ink. Numeroase aplicații vor rula probabil foarte bine, însă ar putea fi anumite probleme cu cele mai solicitante. În cazul în care telefonul nu mai are baterie, modul YotaEnergy se activează, acesta transferând funcții de bază pe ecranul secundar pentru conservarea energiei.
Dar cel mai interesant aspect este YotaSnap. Acesta vă permite să faceți o poză a ecranului principal și să o puneți ca fundal pe cel secundar. În acest fel, datorită particularităților tehnologiei E-Ink, imaginea va rămâne imprimată acolo chiar și după ce bateria se termină. YotaMirror s-ar putea dovedi vital în momentele în care aveți nevoie de o hartă către un loc, iar telefonul este aproape descărcat.
SAMSUNG CAMERA PICTURES
În concluzie, YotaPhone 2 pare a fi rezolvat mare parte din probleme cu care s-a confruntat telefonul din prima generația. Ecranul E-Ink este impresionant, ecranul principal este în linie cu majoritatea celor de pe piață, iar design-ul este solid. Un lucru care ar putea trage telefonul în jos pe viitor este prețul, acesta urmând să coste aproximativ 3.000 de lei. YotaPhone 2 va fi disponibil în scurt timp și în România prin eMAG.
Dacă dorești un astfel de telefon, primul model este disponibil la 1.000 de lei aici.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sursa : playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu