vineri, 5 decembrie 2014

Cu Inbox, Google te lasă să-ţi iei înapoi emailurile trimise accidental

Google vrea să introducă în noua sa aplicaţie pentru email-uri, intitulată , cea mai râvnită funcţie de când s-a inventat poşta electronică.
google Inbox
Este imposibil să nu vi se fi întâmplat vreodată să trimiteţi un email şi să vă doriţi ca respectivul mesaj să nu fi fost expediat pentru că era incomplet, avea expeditorul greşit sau a fost scris la nervi. Motivele pentru o astfel de funcţie sunt multiple, dar cel mai important este că şi Google e de aceeaşi părere.
Aplicaţia Inbox este o  axată pe persoane de contact, contexte, programări şi situaţii speciale, mai degrabă decât pe formatul clasic al unui manager de poştă electronică împărţit în Inbox, Spam, Trash şi Sent. Din acest motiv, interesul pentru ea este enorm, chiar dacă accesul momentan este limitat doar pe bază de invitaţie. În teorie, Inbox nu se va afla în această perioadă de beta pentru totdeauna, iar până când va primi statutul de produs final, va întruchipa platforma perfectă pentru experimente.
Cea mai nouă funcţie pe care cei de la Google o vor în Inbox ţine de retragerea mesajelor trimise în urmă cu câteva secunde. Într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri de pe Reddit cu creatorii aplicaţiei a fost explicat faptul că se doreşte implementarea unui buton de Undo pentru trimitere eronată a emailurilor abia expediate.
Ideea nu este complet nouă. Aceasta a fost deja implementată în trecut de către Google Mail Labs şi se manifesta printr-o fereastră de 10 secunde în care cei care trimiteau un mesaj din Gmail îl puteau anula, destinatarii neputându-l vedea.
Tot din acelaşi dialog pe Reddit aflăm că se lucrează intens la portarea Inbox pe mai multe platforme şi la compatibilitatea acestuia cu diverse browsere web. Integrarea cu Google Drive va trebui să fie obligatorie şi implementată într-un mod cât se poate de intuitiv. Nici Inbox pentru tablete nu mai poate întârzia foarte mult.

Sursa : http://playtech.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu