miercuri, 27 februarie 2013

Nokia 105 şi Nokia 301 - telefoane ieftine pentru utilizatori puţin pretenţioşi


 Nokia a prezentat la MWC 2013 două modele de telefoane accesibile, numai bune pentru pachete cu abonamente ieftine. Nokia 105 este cel mai ieftin telefon mobil din oferta Nokia, iar modelul Nokia 301 promite dotări decente la un preţ bun.

Cu preţ de numai  15 euro , Nokia 105 oferă doar funcţii de bază specifice telefoanelor mobile. Modelul dispune de ecran color, radio FM pentru amatorii de muzică, ceas vorbitor cu alarmă şi nelipsita lanternă LED - foarte apreciată printre cei care locuiesc în zonele rurale. Producătorul susţine că ai nevoie să-l încarci o dată la 35 de zile.
Nokia 105 vine într-o carcasă rezistentă la praf şi stropire cu diverse lichide, oferită în versiuni de culoare neagră şi albastru cyan. Modelul va ajunge pe rafturile magazinelor europene la începutul acestei primăveri.

Nokia 301 vine cu un ecran ceva mai mare, de 2.4 inch, iar pentru poze are la dispoziţie o cameră foto de 3.2 MP, ce împrumută câteva din tehnologiile folosite de telefoanele mai scumpe din gamaNokia Lumia.
Modelul oferă conectivitate 3.5G şi web browser-ul Nokia Express pentru sesiuni de navigare prin conexiune de internet mobil.
Telefonul Nokia 301 este disponibil în variante cyan, negru, galben şi magenta, contra sumei de  65euro . Alături de actuala versiune, Nokia 301 va primi în curând şi o variantă cu suport dual-SIM, disponibilă şi pentru pieţele europene către jumătatea acestui an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu