duminică, 24 februarie 2013

Google ne spune cine castiga premiile Oscar


Printr-un sistem foarte simplu, Google s-ar putea sa stie  inainte de anuntarea oficiala a castigatorilor.
Google Premiile Oscar 2013 Academy Awards
Nu cei care se uita la filme stabilesc cine castiga premiile Oscar. De aceasta parte a evenimentului, ce va avea loc in aceasta noapte, se ocupa The Academy of Motion Picture Arts and Sciences. Ei bine, Google a generat o pagina de castigatori bazandu-se pe cautarile internautilor din ultima perioada.
Disponibila la adresa , o noua pagina a celor de la Google ne arata cine ar lua pretioasele statuete in cazul in care cautarile pe Google ar stabili castigatorii. Pe acest principiu aflam ca Hugh Jackman si Jennifer Lawrence se afla in topul preferintelor pentru un  din Les Miserables si Silver Linings Playbook. Steven Spielberg, pe aceeasi idee, pentru Lincoln, ar pleca acasa cu premiul pentru cel mai bun regizor.
Website-ul, lansat in urma cu doua zile, nu se rezuma insa doar la a afisa presupusii castigatori. Acesta functioneaza si ca un portal catre trailere si filme complete disponibile pentru achizitie pe Google Play. In plus, sunt disponibile si cateva linii de text care ar trebui sa va aduca la curent cu subiectul filmelor nominalizate in acest an la Premiile Academiei Americane de Film. Pentru ca nu putea rata , din aceeasi pagina web puteti crea un Hangout, puteti vedea ora la care ruleaza filmele de Oscar in apropierea voastra sau, prin Google Maps, puteti vedea unde s-a desfasurat actiunea din  filmele voastre preferate.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu