duminică, 17 februarie 2013

Apple ne pregateste iWatch?!


Apple lucreaza la un ceas inteligent care ar urma sa poarte denumirea de iWatch?!
Apple iWatch
Daca zilele trecute analizam posibilitatea lansarii unui ceas Apple cu display flexibil, astazi discutam despre un ceas inteligent care ar fi depasit deja faza de proiect.
Pentru moment la nivel de zvon, o asemenea stire nu poate decat sa-i bucure pe fanii inraiti ai marului american. Cei de la Bloomberg au declarat ca Apple ar fi delegat o echipa de aproximativ 100 de angajati care sa lucreze la construirea unui ceas de mana cu functii inteligente.
Noul iWatch ar trebui sa preia o parte din functiile actuale regasite pe iPhone sau iPad, lucru care i-ar asigura mai mult ca sigur niste vanzari impresionante. Daca zvonurile sunt adevarate si Apple chiar a format o echipa atat de mare pentru acest device, inseamna ca iWatch-ul a trecut de faza de concept si s-ar putea sa il vedem lansat pe piata chiar mai repede decat ne-am fi asteptat.
Apple iWatch Zvon
Dar ce ar putea sa ofere un ceas Apple in asa fel incat sa determine entuziastii sa il si cumpere? Sincer cred ca nu are nevoie de prea multe prezentari daca poarta logo-ul gigantului american. Stim cu totii ca brand-ul Apple vinde “fara numar”, dar daca apare pe piata un ceas inteligent, sa zicem cu Siri incorporat, are toate sansele sa isi impresioneze nu doar fanii.
Bineinteles ca intervine si problema pretului si a disponibilitatii, dar pana atunci nu ne ramane decat sa vedem in ce masura aceasta informatie va fi sau nu confirmata din partea celor de la Apple.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu