duminică, 20 ianuarie 2013

Windows 8 ramane fara discount, in curand


Cu toate ca nu a fost un succes de piata rasunator, Microsoft va incheia perioada de reduceri pentru upgrade la Windows 8.Windows 8 Pro preturi finale
Au trecut cateva luni de cand am anuntat  si de cand am mentionat ca exista o promotie pentru a face tranzitia la noul sistem de operare de la Windows Vista sau 7. Din pacate, perioada de reduceri in care luati o licenta de upgrade la Windows 8, cu aproximativ 40 de dolari, se va incheia in curand. Incepand cu 1 februarie, toate achizitiile de licente pentru noul Windows se vor face la pret intreg. Surpriza vine sub forma preturilor ,,nesubventionate” care pana acum nu erau cunoscute publicului larg.
Microsoft a anuntat ca un upgrade la Windows 8 Pro va putea fi cumparat contra unui pret generos de 200 dolari, in timp ce o versiune standard de Windows 8, tot in regim de upgrade, va avea pretul de 120 dolari. Daca nu ati facut o alegere inspirata cu achizitia unei licente de Windows 8, veti putea face trecerea la versiunea Pro printr-un add-on intitulat Windows 8 Pro Pack disponibil contra sumei de 100 dolari. Un alt add-on disponibil doar pentru utilizatorii de . Acesta din urma, desi este gratuit pana la sfarsitul acestei luni, din februarie va avea un pret de 10 dolari.
Avand in vedere ca acesta preturi se vor transpune in euro in aceasta parte a oceanului, sunt curios cati vor da atatia bani pe o licenta de Windows 8 in urmatoarele sase luni. Sa nu uitam ca preturile de mai sus sunt in regim de update daca aveti deja o licenta de Windows XP, Windows Vista sau Windows 7.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu