joi, 24 ianuarie 2013

Google X Phone - un terminal foarte aproape de realitate


Google a cumpărat anul trecut Motorola şi toţi fanii Android au aşteptat cu sufletul la gură primul terminal rezultat dintr-o astfel de colaborare strânsă. Am ajuns în anul 2013 şi minunatul terminal încă se lasă aşteptat. Pe de altă parte, Google se laudă că în primăvara lui 2013 vom vedea o lansare foarte importantă de la Motorola. Acesta ar putea să fie chiar X Phone-ul despre care am aflat la finalul lui 2012. Alături de el am putea vedea şi un X Tablet, purtând aceeaşi siglă Motorola.
Conferinţa Google I/O va avea loc în perioada 15-17 mai, iar zvonurile spun că este momentul perfect pentru lansarea smartphone-ului. Mai mult decât atât, se pare că avem şi câteva informaţii referitoare la terminal. Larry Page, CEO al companiei Google, a spus că autonomia este o problemă foarte importantă în ziua de astăzi. Nimic mai adevărat, în condiţiile în care multe terminale de top nu mai stau pornite la sfârşitul zilei, fiind încărcate în noaptea anterioară. Putem presupune astfel că autonomia va fi o prioritate pentru X Phone. Motorola chiar are experienţă în acest domeniu. Spre că vă aduceţi aminte de RAZR MAXX, versiunea cu baterie foarte mare a lui Motorola RAZR.
Motorola RAZR MAXX - un terminal cu baterie foarte generoasăMotorola RAZR MAXX - un terminal cu baterie foarte generoasă

Tot afirmaţiile lui Larry Page sugerează faptul că X Phone ar putea fi livrat cu o carcasă foarte rezistentă. Ceramica este o soluţie, ea fiind menţionată şi în zvonurile despre Galaxy S III. Încărcarea wireless este şi ea în cărţi pentru X Phone. Nokia a adoptat deja acest standard şi el va fi din ce în ce mai mult îmbrăţişat de producătorii de smartphone-uri. Cât despre X Phone, mai avem cel puţin patru luni până la o posibilă lansare şi sunt sigur că vor mai apărea informaţii până atunci.

Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu