duminică, 13 ianuarie 2013

BitTorrent lanseaza o extensie pentru Chrome


BitTorrent Inc isi continua  cu lansarea unei extensii pentru Google Chrome care Bittorrent Surf
In cazul in care nu existau suficient de multe metode prin care sa descarci fisiere de pe retele de tip torrent, , tocmai s-a mai dat drumul la una. Creata de BitTorrent Inc, Surf este o extensie pentru browserul celor de la Google.
Descarcabila din Chrome Web Store, numele complet al extensiei este BitTorrent Surf. Momentan in versiune alpha, aplicatia nu mi-a facut nici un fel de probleme in testele mele. Extensia a fost dezvoltata pe parcursul unei perioade de 6 luni si face foarte bine 2 lucruri. Te ajuta sa cauti si sa descarci fisiere de tip torrent. Implicit iti permite sa cauti pe Google, Yahoo! si Bing fisiere, atasand automat termenul torrent la fiecare cautare. In plus, iti poti adauga site-urile preferate de torrent ca motoare de cautare. Exista si o legatura cu arhiva internetului. De pe Internet Archive, Surf va permite sa descarcati diverse tipuri de continut sau site-uri intregi relativ usor.
Daca nu va numarati printre utilizatorii de Chrome, dezvoltatorii au promis ca au si o versiune de Firefox la care lucreaza. Aceasta din urma nu va fi din pacate disponibila prea curand.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu