duminică, 23 decembrie 2012

Noul update la Instagram vine cu un bug semnificativ


Cu toate ca ne-am obisnuit ca  sa vina cu functii noi si utile, se pare ca acest sistem nu este .
Instagram 3.4.0 update iOS Bug
In AppStore tocmai a aparut o noua versiune a aplicatiei Instagram cu numarul 3.4.0. Din pacate, pe langa scandalul pornit zilele trecute de  nici noua aplicatie nu este lipsita de intrigi.
Intimitatea imaginilor configurate ca private in Instagram a fost pusa sub semnul indoielii dupa ce odata cu noul update slider-ul care definea anumite imagini ca private devenea subit inactiv. Astfel, ai fi fost tentat sa crezi, pe buna dreaptate, ca acele poze intime si personale pe care le-ai facut cu Instagram, in speranta ca nu le va vedea nimeni niciodata, au devenit brusc publice. Din fericire, mai multe publicatii online au confirmat ca de fapt pozitia initiala a sliderului nu are nici o relevanta vis-a-vis de vizibilitatea respectivelor imagini. Fiind contactati la scurt timp dupa publicarea noii versiuni a aplicatiei, creatorii Instagram au recunoscut problema si au promis ca lucreaza la remedierea ei.
Trecand peste ambiguitatea situatiei de mai sus, noua versiune de Instagram pentru iOS vine cu un noufiltru foto, intitulat Mayfair plus diverse imbunatatiri la capitolul performanta. Aparent s-a lucrat destul de mult si pe partea de traducere a interfetei in diverse limbi dar nu am intalnit nici pana acum probleme pentru a sesiza vreo schimbare in bine sau in rau.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu