joi, 27 decembrie 2012

Kupa X15 – tablete cu Windows 8 si Core i7


Indiferent daca sunteti sau nu fan Windows 8, noul  este  gen Kupa X15 .
kupa x15 windows 8
Trecand peste faptul ca nu vorbim de un brand foarte popular, Kupa a reusit in aceste zile de sarbatoare sa anunte o serie de gadgeturi interesante.
Intitulate Kupa X15, tabletele de mai sus merg pe un singur format de produs si 4 configuratii diferite. Este vorba de X15 Ultra, Lux, Pro si Elite. Toate versiunile sunt disponibile pe site-ul companiei si toate au un panou IPS de 10,1 inci cu o rezolutie Full HD egala cu 1920 x 1200 pixeli. Incepand cu 1100 de dolari, Kupa X15 include 2 camere de 1,3 megapixeli, una frontala si una posterioara, Bluetooth 4.0, WiFi a/b/g/n si conectivitate HSPA+. Pe langa sistemul de operare Windows 8, produsul mai include un spatiu de stocare maxim de 128GB in format SSD si 8GB RAM. Daca ar fi sa atrag atentia asupra diferentelor dintre configuaratii, cea mai semnificativa este procesorul. Exista variante cu Core i5 si Core i7. De asemenea, nici conectivitatea 3G nu este prezent in toate versiunile.
Desi probabil piata va fi saturata in cateva luni cu produse similare, momentan simt un factor de noutate in astfel de sisteme portabile. Ar mai fi factorul autonomiei care trebuie luat in calcul, din pacate producatorul nu a facut publice astfel de detalii.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu