duminică, 16 decembrie 2012

Inginerii NASA joaca intr-o parodie ,,Gangnam Style” [VIDEO]


Intre un atac al hackerilor de la GhostShell si postarea de clipuri impresionante filmate din spatiu, e placut sa vezi ca cei de la NASA mai timp si de glume.
NASA Gangnam Style video youtube
Zilele trecute a aparut pe canalul oficial de YouTube al NASA o parodie incarcata de umor la popularul clip Gangnam Style. Diferenta dintre aceasta versiune si alte cateva sute disponibile pe internet este ca nici un alt clip nu este filmat la Johnson Space Center – unul din sediile NASA. Clipul este intitulat Johnson Style si daca sunteti pasionat de calatorii in spatiu, in el veti recunoaste cateva elemente importante din arsenalul National Aeronautics and Space Administration. Cele mai remarcabile sunt un sediu de control al misiunilor spatiale, cateva rachete si simulatoare de zbor avansate.
Pentru ca intr-un asemenea cadru si o parodie are nevoie de scenariu, regie si montaj, in cazul Johnson Style toate aceste elemente au fost asigurate de studenti. Scopul declarat al acestui film a fost ,,informarea publicului in legatura cu munca extraordinara ce se desfasoara la NASA si la Johnson Space Center.”

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu