joi, 1 martie 2012

Windows 8 Consumer Preview, final şi gata de download


Windows 8 Consumer Preview, versiunea beta oficială a sistemului de operare Windows 8 este gata de download. Aceasta poate fi încercatăgratuit de oricine doreşte să afle ce are de oferit următoarea generaţie a sistemului de operare Microsoft Windows.
Windows 8 este prima versiune de Windows destinată pentru mai mult decât sisteme laptop şi PC-uri tradiţionale cu mouse şi tastatură, adăugând pe lista dispozitivelor suportate şi categoria tablete, îmbunătăţind totodată funcţionalitatea pe orice sistem PC prevăzut cu ecran touchscreen.
Interfaţa clasică din Windows 7 este disponibilă şi sub Windows 8, dar este trecută acum pe planul doi, lăsând locul unei interfeţe moderne inspirată de tematica sistemului Windows Phone 7 pentru telefoane inteligente. Noua interfaţă Metro este creată pentru ecranele touch specifice tabletelor, însă poate fi parcursă cu destul succes folosind un banal mouse şi tastatură.
Windows 8 Consumer Preview este versiunea aproape finalizată a sistemului de operare Windows 8. Funcţionalitatea de bază, structura şi aspectul noii interfeţe Windows au ajuns într-un stadiu avansat de dezvoltare, ce mai lasă loc doar pentru optimizări de performanţă şi bug fix-uri, dar fără modificări semnificative la nivelul setului de facilităţi disponibile. Putem spune astfel că Windows 8 Consumer Preview este reprezentativ pentru felul cum va arăta Windows 8 final şi experienţa oferită utilizatorilor de acesta.
Înainte de a trece la instalare, verifică dacă PC-ul tău respectă cerinţele de sistem pentru Windows 8.
Descarcă imaginea ISO pentru Windows 8 Consumer Preview în versiune pe 32 biţi sau 64 biţi din secţiunea download a go4it.ro, după care o poţi inscripţiona pe suport DVD folosind aplicaţia Nero Burning ROM 11.
Citeste pe zf.ro despre prezentare realizata de Microsoft la MWC 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu