sâmbătă, 10 martie 2012

Un Galaxy Tab cu ecran mai bun decât noul iPad? Poate în aprilie


La doar o zi după lansarea Apple The new iPad, impresionantă datorită display-ului cu rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli, au apărut zvonuri cum că Samsung va riposta cu o tabletă Galaxy Tab ce va avea un ecran de 11.6 inch cu 2560 x 1600 pixeli şi procesor Exynos dual core la 2 GHz.
Acest zvon, deşi circulă încă de la începutul anului, nu a fost confirmat de sud-coreeni. Mai mult decât atât, lansarea despre care s-a spus că va avealoc astăzi nu va fi legată de o asemenea tabletă, ci doar de jocul Angry Birds Space ce va fi prezentat în premieră pe Galaxy Note-ul de 5.3 inch.
Un Galaxy Tab cu ecran mai bun decât cel al noii tablete Apple este totuşi de aşteptat. Când va avea loc lansarea? Greu de anticipat. Momentan se vorbeşte de o lansare concomitentă cu cea a smartphone-ului Galaxy S III, ceea ce înseamnă că luna aprilie a acestui an ar putea aduce marea revelaţie a asiaticilor.
Până atunci însă, The new iPad va avea cu siguranţă un avans de câteva milioane de exemplare vândute, iar recupararea terenului pierdut va fi o misiune practic imposibilă pentru Samsung.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu